diumenge, de maig 10, 2015

Els estanys de la Pera.

Si no tenim castells, gegants... doncs cap de setmana per muntanya!! Així que dissabte cap a la Cerdanya per estira les cames i començar a portar en Blai per les muntanyes. Omplim el cotxe de cotxet, bressol,  maxicosi.... i cap els estanys de la Pera.
Anem fins a Martinet i d'allà cap el refugi de Cap de Rec. Des del refugi agafem una pista que en 11km ens porta fins una zona amb taules i un petit refugi on aparquem la furgo i cap a salt aeguint el GR-11 o unes marques de color groc amb el numero 1. La Marta agafa la motxilla i jo en Blai.
Començem a caminar i es nota els prop de 7 quilos d'en Blai. En Blai s'ho mira tot des de dins de la motxilla i sembla que no es perdi cap detall, cap soroll a l'hora que nosaltres anem fent fotos, per primer cop més fotos a nosaltres que el paisatge. 
Encara queden alguna clapa de neu pel camí pero ens acompanya un temps increïble amb un sol radiant.  Anem pujant poc a poc fins arribar el refugi dels estanys de la Pera.
Des del refugi anem cap l'estany gran i ens parem una bona estona per contemplar les aigues i 3 ànecs collverd. Les muntanyes encara porten grans plaques de neu que fan que per tota la muntanya baixi aigua fins l'estany.
Després de menjar una poma i estar un estona estirats baixem fins l'estany petit i per la pista anem a buscar el camí de pujar per tornar cap a l'aparcament.
Baixem fins a Martinet i després anem cap All, a la casa rural Cal Frances, bonica casa en aquest petit poble de la Cerdanya.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada