dimecres, de març 26, 2014

Penya de Moro Torrelles

Diumenge 16, aprofitant que hem d'anar a Castelldefels a dinar amb els amics, aprofitem el matí per anar a escalar a la Penya del Moro de Torrelles amb l'Alba i el César.
Aixi aprofitem el dia que sembla de ple estiu per anar a visitar aquesta escola prop de Begues però en el terme municipal de Torrelles. Arribem els sectors i veiem que hi ha força gent, així que anem cap el sector del Totxo del Pati on no havia escalat mai.
i aqui comencem per la via més facil de sector un Prohibit prohibir (IV+) que en serveis per escalfar motors i poc a poc anem fent la resta de vies, Mala Herba un (V) on la dificultat esta en els primers passos, Bosc Enmerdat (V) amb una primera part un pel bruta i amb una placa final maca, Chorravisión (V+) un bonica via i la que te més continuïtat amb un final una mica desplomat però amb molt bons cantos, La soca (6a+) La dificultat es troba en la petita placa final on allunya un pel i es un pas finet i per acabar fem Musculmans (6b) un via curta i fineta de placa en la seva primera part on esta la dificultat.
Faig les sis vies de primer i a vista i la Marta de segona. Gaudim d'un dia que sembla plenament d'estiu amb molta calor pero amb molt bona companyia i després de l'escalada, cap a Casa del Raul a retrobar-nos amb els amics que fa molt de temps que no veiem!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada