dimarts, de gener 21, 2014

Guanyarem!


El parlament segueix fent passes endavant, el que passa és que alguns encara volen fer veure que són producte d'un somni foll d'uns polítics que només volen perpetrar-se en la cadira i que viuen en una realitat allunyada d'allò que dia rere dia ens diuen que és la Catalunya real. També és curiós com altres intenten seguir posant pals a les rodes des de discursos maximalistes, i no va per la posició de la CUP, sinó per aquells que sota un presumpte alternativisme o intel·lectualisme parlen més d'independència tot i dir que amb la independència estem tapant els problemes reals de la societat. Tot plegat, un intent de voler reduir i menystenir la voluntat majoritària de la ciutadania i la maduresa dels ciutadans i ciutadanes que conscientment i armats d'arguments creiem que la independència és l'eina per millorar la societat. Alguns hi érem des de sempre, altres des de fa molts anys, altres que han vingut per ells mateixos i d'altres que els ha arrossegat el fet d'intentar per totes les maneres entendre'ns i poder construir una societat més justa i lliure.

Nosaltres hem comès errors, grans i petits, i segur que en cometrem quan siguem un estat normal, però tinc el convenciment que ens cal l'eina per poder canviar el sistema, per poder caviar-ho tot.

I ho veig possible, més que mai, perquè som on som per la força del poble, per la força de la voluntat popular, per la persistència de la lluita diària i col·lectiva des dels barris, ciutats i pobles i de milers i milers de catalans i catalanes que hem decidit dir prou. I sense un lideratge clar en els partits polítics i amb els dubtes sembrats al llarg de la història ens hem fet insubmisos de la partitocràcia i hem decidit unir esforços i empènyer els partits que dubtaven, a uns més i altres menys, a ser part d'un dels moviments socials més grans que he viscut i que manté mobilitzada a una gran part de la ciutadania del nostre país.

Així avancem conjuntament, des de tots els fronts, i cada dia i a cada pas, el camí i els companys de viatge es clarifiquen, i fa que cada dia ho tinguem més a prop i que només depengui de nosaltres mateixos, perquè si ens mantenim junts i juntes en la voluntat d'anar a votar #9N2014 sabrem trobar les claus, les escletxes i els camins que ho faran possible. Si seguim posant a un costat les estratègies de partit i posem davant la voluntat conjunta de fer un referèndum ho aconseguirem! perquè si alguna cosa hem demostrat és la nostra voluntat de seguir sent el que nosaltres volguem ser per sobre d'imposicions!

Ens poden explicar mil històries però som on som perquè hem volgut ser on som i perquè volem ser molt més enllà, només depèn de nosaltres, del nostre compromís, de la nostra lluita, de la nostra voluntat i de la nostra persistència

I estic content per l'alçada política de la majoria de partits que han entès que cal ser al costat de la ciutadania reivindicant el màxim comú denominador, que és la voluntat de realitzar una consulta. I la foto del dia de l'anunci de la data de la consulta i la pregunta és una bona mostra d'aquest fet, del camí que ens portarà a la victòria, que significa poder dipositar en una urna la nostra voluntat del que volem ser!

Guanyarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada