dissabte, de maig 11, 2013

Trail de Cap de creus, tornarem!

Diumenge 5 de Maig amb ganes de cursa i amb ganes de fer-ho be al Trail de Cap de creus,. l'any passat vaig passar-ho molt be i tenia bones sensacions després de la MTBCN. Així que diumenge cap a Roses i un altre any la Marta també ve ja que és un bonic circuit on els acompanyats poden anar seguint el recorregut.

Arribem a Roses, agafem dorsal i cap el punt de sortida hi ha molta pota i amb ganes de fer-ho i coneixen el circuit sortim a un bon ritma els primers quilometres, la primera pujada vaig be i amb bones sensacions, intento agafar un bon ritma per mi ja que ser que la segona pujada del quilòmetre 5 el 10 son els més durs per mi de tot el circuit, a més dels més espectaculars per la seves vistes. Però son d'una cresta bonica que puja i puja i com vas fresc cal regular molt be per no patir després. Arribem dalt de tot i comença la baixada fins el primer avituallament el quilòmetre 11 a Sant Pere de Rodes. Aquí esta la Marta animant i donant ànims! vaig be, només alguna molèsties a la panxa i amb un temps molt similar a fa un any entre els 50 primer dels prop de 300 que hem sortit. iniciem la baixada i poc a poc veig que la cama esquerra perd estabilitat i que a l'alçada del genoll unes punxades cada cop es fan més doloroses. En el tram pla entre la Selva del Mar i Port de la Selva que es sobre asfalt vaig be de ritma tot i les punxades. Arribo a Port de la Selva molta hidratació, primers gots d'aigua el cap i a seguir, després de avituallament i en el tram de la carretera les punxades es fan més persistents i ja començo a rumiar-me seguir o no seguir, queden 10 quilometres fins a Cadaqués on tornaré a retrobar-me amb la Marta i podria abandonar. Després de Port de la Selva iniciem la tercera pujada, que poc a poc guanya desnivell, puc córrer en algun tram i sembla que el genoll deixar de fer mal pero la calor es començar a notar. Però un cop passat el tercer avituallament al quilòmetre 20 i amb els primers plans i baixades la cosa es fa dura i les molèsties tornen i ja no em deixen córrer be. Decideixo gaudir del paisatge i que a Cadaqués finalitzava la meva participació a la Marató, si alguna cosa tinc ben apresa d'aquest últims mesos es que més val aturar-se, recuperar-se i seguir més endavant. Això si, en l'ultima baixada fins a Cadaqués em deixo anar per mira si puc aguantar fins el final, però una baixada que en condicions normal faria molt més ràpid avui perdo massa temps i la cama pateix massa. Així que arribo a Cadaqués només a 4 minuts del temps de l'any passat, amb un regust amarg però convençut que la millor opció es tornar cap a casa.

Després de 87 curses acabades, al Trail del Cap de Creus és la primer en que abandono. Pero amb ganes de tornar l'any vinent, crec que aquesta cursa és una de les més boniques que he fet, que seguiré intentat sempre que poguí, molts i bons corriols, grans racons, vistes espectaculars, una terra plena de màgia i energia.

Fins la propera edició! Ara una una setmana de recuperació sense gaires esforços per recuperar el genoll, que dissabte dia 11 cap a Fageda a córrer una cursa amb el Xori el dia abans de fer anys!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada