dissabte, de novembre 17, 2012

L'esquerra d'un nou país!



Hem arribat fins aquí perquè una gran majoria hem dit prou. Ha arribat l'hora de no tenir por i de caminar lliurement cap a la llibertat nacional. Volem ser i volem decidir per nosaltres mateixos el nostre futur. Tenim arguments, dades, passat, present i futur. No ens falta cap peça per construir plegats la República Catalana. No em repetiré en enumerar les raons interminables per les quals esdevenir un estat és beneficiós per a tots i totes. De com la independència és una eina per construir una societat més justa i lliure. Tampoc vull malgastar l'espai en rebatre els arguments de la por i de la mentida. Confio amb la intel·ligència i la valentia dels catalans i catalanes.

El que si que tinc clar és que per garantir que el procés d’independència ens porti cap una república catalana lliure i justa caldrà fer-ho amb una esquerra nacional, forta i plural. Per això que cal que el dia 25 de novembre ERC esdevingui la força política que marqui el camí, que marqui el rumb. ERC és garantia de què el somni no és camp quimera. I per sobre de tot, ERC és garantia de defensar i acceptar allò que poble català decideixi. De la mateixa manera que no farem cap pas enrere en la construcció nacional, no la farem en la defensa dels drets socials, de l'educació, la sanitat, la cultura, la defensa del territori, la natura, la democràcia...

Així que el proper 25N, si ets independentista, si ets d'esquerres, si defenses el dret a decidir de les nacions sense estat, si vols una societat més justa, si vols canviar les regles del joc, si estimes aquest petit país, les seva llengua i cultura i els seus petits racons. Si vols el millor per la gent, pels joves, pels grans. Si vols sortir de la crisi, si vols defensar l'estat del benestar... El dia 25N la teva opció és ERC, tenim els homes i dones que ho donaran tot per defensar la construcció d'un nou estat lliure i socialment just! Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada