dimarts, d’octubre 09, 2012

Varadero: Turisme interior. (Fins a la victòria sempre VIII)

Els trajectes amb taxis entre ciutats són tot una aventura. És un viatge dins del viatge però realment crec que és de les millors maneres de recórrer el país.
Fins a Varadero viatge molt tranquil, amb un cotxe modern, tot i que és de principis dels anys vuitanta. Arribem a Varadero i tornem a anar de casa en casa, per anar a parar a una petita casa vora la platja, a la zona del poble. La més allunyada de la zona turística dels ressorts.
Així que passem dos dies de platja, d’hores llargues dins l’aigua transparent i càlida. Crec que mai havia passat tanta estona dins del mar. Fins i tot amb la Marta fem pilars i ens passem llargues estones de tarda i de mati, no a la sorra, sinó dins de l’aigua en remull. Dies de descans i de relax després de l'acumulació de dies ja viatjats.
Així que compartim platja amb cubans, som a la zona de turisme intern, lluny del turisme dels ressorts. Hi passem només una nit, just per tastar i descobrir les platges de sorra blanca.
I de Varadero tornem cap a l'Havana per fer nit i marxar el dia següent cap al petit regal que ens fem en aquest viatge, escapada amb avió fins a una petita illa al sud de Cuba, un petit cayo on només hi ha ressorts i no hi ha població, de luju!. Així que viatge de taxi des de Varadero fins l'Havana amb un cubà prou peculiar i compartint taxi amb una parella de pare i fill alemanys (coneixedors de la causa catalana!).












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada