dissabte, de novembre 26, 2011

Volta amb Esquis, Pic de la Dona - Bacivers

Avui dissabte 26, sonar el despertador a primera hora!... ufff pero ràpidament agafo les motxilles i els esquis i cap allà on es la Neu! La zona de Ulldeter te una bones condicions de neu, tot i que fins a 2100m no trobes un mantell esquiable el 100%.
Així que carretera i cap a l'aparcament de l'estació de Valleter 2000 i com era d'espera, tot i estar l'estació tancada, hi ha tots els esquiadors i esquiadores de país! Em vesteixo, amb calço els esquis de muntanya i a lliscar amunt! fa una temperatura agradable tot i que el vent bufa a les parts més altes de les muntanyes. Aquest vent aixeca la neu i fa que les muntanyes semblin xemeneies.
Vaig per el clot de la xemeneia fins el pla d'Ombriaga per una pujada forta, D'aqui segueixo la carenar fins el Pic de la Dona 2704m. Fa molt de vent dalt del cim i com intenció és seguir fins el Bacivers, faig un parell de fotos i amb les foques desfaig el camí fins el pla d'Ombriaga i segueixo la carenar fins el coll de la Geganta. i vaig per la ruta normal fins el cim del Bacivers. Amb molta neu i bona i en aquesta part del recorregut sense vent. Dalt del cim dels Bacivers 2845m es pot estar tot i que avui no és dia per la solitud dels cims...
Baixo per la seva cara sud fins l'estant cobert de neu on torno a col·locar les foques per pujar aresta est del Bastiments i passo pel pas del bou on el vent es fa insuportable, guardo les foques i baixo cap l'estació d'esquí i ja pe les pistes de l'estació tancada fins i l'aparcament.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada