dilluns, de novembre 15, 2010

Final d'una etapa, inici d'un nou trajecte.

Dissabte i diumenge cap el Masnou, Sortida de passos de l'Agrupament Escolta Grimpamons. Sí encara som a l'agrupa i en aquesta nova etapa de l'escoltisme a Castelldefels. Aquest cap de setmana posàvem punt i final aquest llarg camí d'un any i mig de treball amb més de 15 joves que ens han demostrat que només depèn de nosaltres canviar el nostre entorn. Si, en els temps o molts dels adults parlant de joves Ni-Ni, avui hi ha una grup de joves a Castelldefels que ni es resignen ni abaixen els braços i es rebel·len contra l'ordre establert i avui estan compromesos en educar en valors i construir una societat més justa i lliure des de l'escoltisme, des de la participació activa, des de l'esforç i el compromís individual i col·lectiu...

Així l'Agrupament Escolta Grimpamons, dissabte 13 aplegava 60 infants i joves, per anar cap el Masnou per celebrar la seva primera sortida de passos amb unitats. Sí Llops, Raiers, Pioners i Clan cap a el Masnou. Un cap de setmana ple de molts colors, de compromís, de lluita, d'esforç, de reconeixement de totes les persones que han fet possible que avui hi hagí un agrupament escolta a Castelldefels, Sara, Joan, Candela... els meus companys de l'escamot d'antics i ells... aquella colla de joves que aquest estiu en van fer riure tant i en van omplir el dipòsit del meu fanal, alimentat la flama que avui crema més que mai!

I com no, seguirem: Tant com puc, fent camí, sempre a punt i fent servei...


 Llops

 Raiers

 Pioners

 Clans i Caps
 Clan.

 Candela, Regidora de Joventut.

 Caps d'agrupament, Regidora de joventut i els meus companys del escamot antics (Albert i Joan Ramon)

 Agrupament

Raiers

4 comentaris:

  1. Molt emocionant...!

    Per cert, el vídeo... fet amb la nova càmera?? Està molt bé!!!!

    Felicitats per la feina de l'escamot de viejos, i molta energia i ànims als caps pel que toca ara!!

    ResponElimina
  2. Que gran que ets Esteve ;) Que gran que és l'AE Grimpamons :D

    Gràcies per la feina feta a Castelldefels :)

    ResponElimina
  3. Ep, Gràcies! però estar clar que sense ells res seria possible! nosaltres només transmetem allò aprés per aquelles persones que varen fer realitat tot plegat. ;) així esperem poder gaudir de l'escoltisme per molts anys i en la seva essència més radical i combativa! i tot plegat no ha fet més que demostra que escoltes ho serem tota un vida!

    El vídeo fet amb la càmera nova, en cal aprendre una mica més com evitar la trepidació, millor l'enfoc, enquadres.. però mola molt! jejeje ara investigant tots els temes de muntatges... i recupera aquells projectes de fer curts de muntanya.. :P

    ResponElimina
  4. Hola,

    Moltes felicitats per haver arrencat un agrupament de nou a Castelldefels. Sou els millors. Espero veure totes aquestes cares noves per l'associació ben aviat.

    Una abraçada i molta força!

    Victor

    ResponElimina