diumenge, de març 14, 2010

De Guia per Montserrat... amics i amigues pel Raval.

Dissabte cap a Monistrol, una companya del curset de photoshop havia organitzat una excursió a Montserrat amb els seus amics i amigues i en va comentar que si els acompanyava i els feia de guia. Amb el dia ja guardat el calendari i com per ha mi és un plaer poder acompanya a la gent a la muntanya i ensenyar-lis aquells racons, aquells noms, aquelles pedres que forma'n part de la meva vidilla. Aixi, dissabte a 3/4 de onze a l'estació del Cremallera espera'n per començar a compartir i ensenyar, per obrir molt més la finestra d'aquells indrets, d'aquells instants a molta més gent. M'he agrada veure com la gent obra els ulls, somriu al descobrir aquest mon, mira tots els detalls, rellisca i tornar aixecar-se, riure, somriure... a l'estació de Monistrol arriben la Regina, L'Adri, L'Estefa, L'Alba, el Robert i el Josep... i agafem el cremallera i cap el Monestir de Montserrat.

Després de les nevades d'aquest dies, Montserrat, presentava unes condicions impressionants, un Montserrat blanc i enfarinat de neu. Amb zones amb més de 50cm de neu, les escales que pujant cap Sant Benet i Sant Jeroni, plenes de glaç i molta i molta neu... a voltes semblava que estaves en mig del Pirineu... una postal que ens ha acompanyat en tot el viatja que mai havia vist i que en sembla que trigarem hem tornar ha veure. Sort del solet que ha fet tot el dia i també de les ampolles de vi de l'hora de dinar... que segur que alguna cosa tenen ha veure amb la baixada que hem fet, intentant cantar a tres veus...

Dissabte de molts somriures, de retrobar-los, de carregar piles, de riure, de caminar, de trobar noves mirades, de mullar-nos els peus, de caminar per la neu, roca i fang, de fred i d'ampolla de ratafia el cremallera, de dutxa i d'acabar pel raval sopant i fent unes birres... amb més projectes, amb més camins per seguir avançant, amb trens per agafar i entendre que a voltes tot és molt més fàcil i senzill i que després de la nevada sempre sort el sol que ens escalfa un altre cop.








i aquí la galeria de fotos:

1 comentari: