divendres, de desembre 04, 2009

Entre tots i tots ho farem possible!

Hola amics i amigues de la finestra, torno a recordar-vos i convidar-vos a l'assaig especial dels Castellers de Castelldefels que farem avui divendres 4 de desembre a les 21 el nostre local i a l'ultima actuació que farem aquesta temporada el proper 8 de Desembre a les 17:00h a la plaça de l'Església de Castelldefels. Esperem poder tornar a veure castells de 7 de la nostre colla i a la nostre plaça!



Us esperem!

4 comentaris:

  1. Tornem a la rutina desprès d'un pont que per a moltes persones que encara anaven a la feina en dies de festa van gaudir d'un cercavila apassionant i d'una diada castellera com la d'ahir...encara que no vaig pujar a cap castell i desprès de reflexionar el que volien dur a terme, penso que no em vaig equivocar gairè...al poder pensar que fer un castell de 7 abans de fer bé la gamma de 6 era prou arriscat, també fer saber que molta gent que arriba cansada de la feina i desprès va un assaig cada dimarts i divendres i que al final no puja o es queda a la pinya en una diada com la d'ahir i la substitueixen per una altra que nomès fa el paripe per fer veure que es casteller també m'afecta com a persona...perquè puc arribar a compendre que el meu esforç a quedat llançat per terra i els dels meus companys/es. De cop i sobte, puc constatar que on arribarem? una altra temporada comença però per a què? per tornar a avançar o lluitar per fer bé castells de 6? perquè aquesta temporada les estadistiques han sigut molt dolentes ja sigui per asistència, decisions de la canalla i un llarg etcetera de decisions preses que han portat lloc a obtenir uns resultats força baixos. I ara no tan sols com a casteller sinó com a persona...seguiré pensant que un 2de6 o qualsevol altre castell sigui quin sigui si et surt bé a un assaig et surtirà bé a una diada. La decisió d'un cap de colla es força complicat però les coses es fan bé des d'un començament...ahir hi havia gent que pujava que no va asistir a cap assaig especial deixant de banda els assaigs de les setmanes pasades, i també m'agradaria acabar dient que gràcies als membres de l'altra colla vam poder aguantar un 4de6a i un 3de6 a la seva repetició perquè el primer va quedar en intent. Aixó vol dir que si no ens posem les piles, Castelldefels seguirà sent un poble que lluiti per fer castells de 6 perquè d'aquesta forma d'actuar ni castells de 7 ni pilars de 5.

    ResponElimina
  2. Atentament:

    Javier Montero

    ResponElimina
  3. Hem de tenir en compte tot l'esforç que s'ha fet i els resultats estan aqui, hem descarregat dos castells que sense el treball de tots no ho hauriem aconsseguit..i sobretot gràcies a l'esforç del cap de colla i tots els membres de la tècnica..heu de saber com a responsables del grup, que podem haver opinions contra vosaltres, però que això no us afecti pq realmente sense el vostre treball la resta del grup no hauria arribat on ho ha fet... nomès dir que hem de seguir treballant..ja està... si no es fan ara els de 7 es faran demà ;)


    Lidia.

    ResponElimina
  4. la sortida ha sigut molt positiva, s'han aconseguit fer castells a la plaça fa uns anys no era possible i tampoc fa tants i és perquè gent (tècnica) està lluitant per fer-ho.

    també gràcies a la gent que va als assajos que s'esforça cada dimarts i cada divendres.
    Ara comença una nova temporada...queda temps per fer castells de 7!!.

    heu d'estar orgullosos del que heu aconseguit fer i intentat.


    laura

    ResponElimina