divendres, d’octubre 02, 2009

XV Trobada Castellera del Baix Llobregat

Aquest dissabte 3 d'octubre celebrem la XV Diada Castellera del Baix Llobregat a Castelldefels. Un diada important a Castelldefels, amb la visita de la resta de colles del Baix que en aquest moments seguim mantenint viu els castells en aquesta comarca, menys la colla Castellera d'esparreguera que decideix no participar.
Diada que no es celebrava a Castelldefels des del 1996 en la seva segona edició i amb les deu colles castelleres de la comarca que en aquells moments feia castells.
Des del Castellers de Castelldefels encarem amb moltes ganes aquesta diada i volem fer una bona actuació, la millor des del nostre retorn a les places! Així esperem ser molts i moltes i convido a tothom que tingui el dissabte per la tarde lliure, ens vingui a donar un cop de ma. Nomes cal portar una camisa groga o similar, apropar-se a la pinya i donar pit!

Ens veiem Dissabte 3 d'Octubre 17:30h a la plaça de l'Església de Castelldefels

1 comentari:

  1. Ahir vaig veure tota la trobada i la veritat és que heu millorat molt. La colla de nois i noies es veia unida i això pot garantir continuitat...
    La meva filla s'ha estrenat tocant la gralla i només sap una peça, però l'importat és que no tingui vergonya, aprengui força i continui col·laborant en tirar endavant un bocinet de cultura popular catalana.
    Felicitats per la feina que feu en un poble sense cap tradició :(

    ResponElimina