dilluns, de juliol 13, 2009

Volta per Ulldeter.

Diumenge tenia la cursa del Taga i aprofitant que havia de pujar a sant Joan, vaig decidir marxar dissabte a estira les cames per la vall d'Ulldeter. Tot i que ja he pujat molts cops (15), tenia ganes de fer desnivell. així que cap el Bestiments 2883m des d'aparcament del refugi d'ulldeter i em comptes d'anar per la ruta normal decideixo pujar per la carena que est, la que uneix el Bestiemnts amb el pic de la Dona, per aquí havia baixat algun cop, però mai pujat. A l'alçada del Refugi em trobo amb L'Eva i els seus amics, que petit és el mon! Els acompanyo un estoneta i anem petant la xerrada, fins la pujada el coll de la Marana. Jo giro cap la zona alta de les pistes d'esqui de Vallter 2000, la zona de Marmotes, tot i que trob molts caus de Marmotes no les trobo a elles...
Ara poc dir que he pujat per totes les vessant dels Bestiments un cop el cim, coll de la Marana i pujada el Gra de Fajol gran 2708m. per desprès ja amb els primers núvols que entraven a la vall cap la furgo, dinar a Camprodon i cap a Sant Joan... a espera amb els nervis a la panxa com si fos la primera cursa que feia.

Cara est del Gra de Fajol 2708m

Carena Est del Bestiments.

Estany del Beciver i el cim, amb vistes a la Catalunya Nord.

Voltor.

Voltor.

Carena del Bestiments 2883m amb el cim el fons.

360º des del Cim del Bestiments 2883m

Cim del Gra de Fajol 2708m

Núvols a la vall de coma de l'orri.

Isard a vessant nord del Gra de Fajol.

Prats del Refugi.

Cavalls els prats del Refugi.

Cavalls els prats del Refugi.

Aigües i instants...


Aigües i instants...

Aigües i instants...

Aigües i instants...

2 comentaris:

  1. Jo crec que quan nosaltres vam baixar encara hi era, aquest isard... o un de molt semblant en una roca molt semblant... jeje.

    Molt xulu veure't.

    ResponElimina
  2. Si, deu ser el mateix, no hi havia cap més... amb tanta gent segur que ben amagats!

    ResponElimina