divendres, de juliol 17, 2009

Noticies de l'Hort... continuem...

Quan semblava que havia abandonat el meu hort i que no hi havia manera de fer créixer res en aquest balcó. Crec que te poques hores de sol, no rep l'aigua directament de la pluja i crec que hi ha una brisa que no acaba d'anar be... des de fa uns mesos que intento fer créixer les tomaqueres i ara per ara, tot i que la merla també s'ha posat del costat dels elements i no para de menjar-se les fulles (no feu cas a la carona que fa a la foto). Avui, amb una mica de retard, penjo les fotos de les dues tomaqueres i espero poder tenir tomàquets aquest any... així que no he oblidat l'hort el balcó... i espero aviat poder penjar les fotos dels tomàquets!

Tomaqueres.

3 comentaris:

  1. Si no et creixen els tomàquets, no pateixis. Ja ens prendrem el pernil amb pà amb oli!

    ResponElimina
  2. No sé...creo que la estás acusando injustamente, con esa carita!!!jeje. Ya le hablas a las tomateras?se dice que reaccionan a la voz y al estado de ánimo, jeje.

    ResponElimina
  3. Ep! doncs si.. i poder si que reacciona'n i si em deixo portar per l'estat de la tomaquera tot va molt be! jeje després del cap de setmana fora al arribar a casa les primeres flors!!!

    ResponElimina