diumenge, de juny 28, 2009

Nomes es recull si en els moments difícils es segueix caminant...

Doncs després d'un inici de temporada difícil, tot i que havíem començat amb molta il·lusió i empenta després de retrobar els castells a Castelldefels la temporada passada, em tornat a descarregar un castell avui a l'Hospitalet del Llobregat. Ja ser sap, que quan la canalla diu que no puja no hi ha manera, avui em recollit el fruit de molts mesos de treball, compromís i esforç de tota la colla. Perquè a voltes aquesta es la feina que havíem de fer a casa nostre, consolidar la colla però aquest resultats, d'aquest inici de temporada, no ens ajudaven.
Així que avui em descarregat el primer 3d6 de la temporada, que per nosaltres te molt de valor desprès de molt i molt treballa amb la canalla... La part positiva, és que ens ha ajudat a anar tenint els castells cada cop més macos de forma i anar aprenent... encara falta molt tot i ser una colla amb molts anys, però amb uns castellers que en el seu 90% fa poc més d'un any que fan castells. ... així ara amb il·lusió renovada ens plantem a la meitat de la temporada amb molts reptes per endavant! Amb una canalla que sembla a recuperat la motivació i les ganes i uns castellers i castelleres amb ganes de seguir fent castells de color groc!

La nostre canalla!
Pd4

1er id3d6

id4d6

3d6

Pd4 de comiat.

Part de la colla.

2 comentaris:

  1. Només una observació que us pot ser d'utilitat: em sembla que si agafeu el tres més obert us serà més fàcil i més còmode treballar-lo. Molta sort!

    ResponElimina
  2. Gràcies Cigaló, ho tindrem em compte. Esperem anar millorant i poc a poc anar sumant esforços i retrobant castells més alts...

    ResponElimina