dijous, de juny 25, 2009

Flama del Canigo 2009

Com cada any, i ja van 22, la Flama del Canigó arriba a Castelldefels. Tot i el temps que fa que cada 23 de juny la Flama recórrer els carres de Castelldefels encara hi ha molt desconeixement. tot i així, la Tradició es mentè i cada dia hi ha més gent implicada i aquest any, amb el retorn de l'Escoltisme a Castelldefels ha donat un impuls a la Flama que el mateix temps, com cada any, em renovat el foc, també comencem a pesar el relleu dels focs de Sant Joan.
Tot i que hi haguí qui vulgui relació la Flama amb algunes sigles, s'equivoca, ja que un any més s'ha demostrat que la Flama a Castelldefels és un punt de trobada de tots i totes els ciutadans de la nostre vila que volen seguir mantenint viva la cultura catalana, les tradicions del nostre poble. Aquella cultura, aquelles arrels que sota terra recórrer de nord a sud i d'est o oest els Països Catalans.
Gràcies a tots i totes els que feu possible que la flama no s'apagui!

Visca els Focs de Sant Joan!
visca la Flama del Canigó!
Visca els Països Catalans!

Arribada de la Flama a Esplugues.

Recollida de la Flama a Esplugues.

Llegint el missatge avanç d'encendre la foguera.

Corredors i Corredores de l'A.E Grimpamons a l'arribada de la Flama a Castelldefels.

Foguera al Parc de la Muntanyeta.

2 comentaris:

  1. Al Poble Sec també la vam rebre, però la foguera era una risa, tres diaris i un cul de cadira, ja veuràs les fotos...

    Però l'important, com dius, és que la tradició es mantingui. Enhorabona als corredors, als diables, al poble, a l'agrupament... i a tu per mantenir viva la flama. El manifest d'aquest any era ben xulu.

    ResponElimina
  2. per alguna rao que desconec, la foguera de Sant Joan esta planificada pel dia 27, aqui a San Diego. Aixo de moure de dia les feste no m'acaba de fer el pes.

    Salut!!!!!

    ResponElimina