divendres, de setembre 12, 2008

Recollint el fruit...

Ahir era la diada nacional de Catalunya, un dia ja de per sí especial per a mi, però ahir per mi una diada molt diferent de les anteriors. Una diada marcada per anar tot el dia amb pantalons blancs, camisa groga i faixa...

Sí, ahir els Castellers de Castelldefels teníem una agenda ajustada, havíem estat preparant molt i molt les actuacions per l'11, després d'haver tornat a plaça per festa major i no haver pogut carregar cap castell, ens havíem proposat aquesta sortida com l'oportunitat de tornar a descarregar castells després de 3 anys sense haver-ho fet.

Els pilars de 4 del matí a Sant Boi i a Castelldefels, sense problema. Amb la feina feta, a dinar al local de l'agrupació i cap a Les Roquetes del Garraf.

19h i som uns 60 castellers i castelleres amb camisa groga, hi som tots i totes, vells amics, nous... Compartim actuació amb la jove de Sitges. Ells, de sortida amb 3/7 descarregat. Nosaltres sortim amb un 3/6 que tenim força treballat... des de el pis de segons no poc veure com va... però la gent de la pinya començar a fer que si amb el camp i els gralles toquen el so de l'aleta! A tot el castell arriba el somriure! Primer 3/6 després de 3 anys sense castells! I després de no haver pogut carregar-lo a la festa major!! Ja a terra, abraçades, felicitacions... impressionant!

Després, 3/6 aixecat per sota de la Jove de Sitges descarregat i nosaltres 4/6, un castell que sempre ens ha donat més problemes als assajos... però que avui a plaça el clavem!! a la segona ronda, ja tenim la feina feta! Després de 5 mesos d'assajos, amb molta gent nova i tots molt joves hem tornat a descarregar castells!

A la tercera ronda, la Jove de Sitges 4/6 amb l'agulla descarregat. Hem de triar si intentem 2/6 o el 4/6 amb l'agulla... al final ens decidim pel 4/6 amb l'agulla... un castell que de sortida està una mica descol·locat i que poc a poc, tot i la defensa aferrissada que en fem, no podem evitar que a la sortida dels dosos, ja amb l'anxeneta al pilar, ens n'anem a terra.

Per acabar, 3 pilars de 4 de la Jove de Sitges i un pilar de 4 aixecat per sota nostre.

Una diada per recordar! I ara a treballar pel proper 11 d'Octubre anar a la trobada de colles castelleres del Baix Llobregat i sortir amb els 3 castells descarregats!

3/7 Jove de Sitges
3/6 Castellers de Castelldefels

3/6 Castellers de Castelldefels

3/6 Castellers de Castelldefels

3/6 aixecat per sota Jove de sitges
4/6 Castellers de Castelldefels.

4/6 Castellers de Castelldefels.

4/6 Castellers de Castelldefels.

4/6 amb l'agulla Jove de sitges.

4/6 amb l'agulla, Castelldefels, moment abans de caure.
3 pilar de 4, Jove de sitges.

Pilar de 4 aixecat per sota, Castellers de Castelldefels.


Un altre cop, gràcies a tots i totes pel vostre esforç, tenacitat i compromís!

3 comentaris:

  1. la sensacio de nervis, rabia ( per la pasada actuació), i ganes de fer castells es una barreja impresionant quant l'aixeneta es coloca a sobre dels dossus i les gralles marquen que està fent l'aleta. una explosio d'alegria i plaer apareix al teu cos despres d'haber treballat tant i tant per aconseguir-ho....

    felicitats esteve ho em aconseguit!

    dossus castefa..

    ResponElimina
  2. Quant els grallers dormilegues van indicar que la María estava fent l'aleta al 3 de 6 tota la colla desde la pinya fins al capdamunt del corenament tocava el cel.

    Per a molts de nosaltres va ser “el primer cop” i això no s'oblida mai.

    Gracies Esteve i a tota la colla per fer aquests moments posibles.

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats!!!

    sempre és una bona notícia que una colla castellera torni a actuar!

    i més si ho fa després d'uns anys de paron!


    molta sort i molts ànims!!!

    ResponElimina