diumenge, de març 09, 2008

9-M 23:40 (Escrutini 95,15%)

Decepció, tristor, incomprensió... Hem perdut i crec que és un bon moment d'aturar-nos a reflexionar.
Gràcies a tots i totes els que heu cregut amb ERC.

10 comentaris:

  1. Esteve, lo lamento por tí y por quienes apostais por ERC. Ya sabes que los chinos tienen una misma palabra que significa crisis y oportunidad (crisistunidad, que diría Homer). A reflexionar, como dices.

    ResponElimina
  2. yo estoy decepcionado por todo el resultado en general. Los próximos cuatro años creo que gobernará el ala conservadora del PSOE a raíz de los resultados. Un saludo Esteve.

    ResponElimina
  3. Nunca fueron buenas las segundas partes... y esta claro que a catalunya no hace falta mimarla, nunca le falla...

    un saludo!

    ResponElimina
  4. ara es la hora de les bases, s'han de carregar tota la cupula, i sobretot a Carod. Ell solet esta neutrlitzant les bases i per tant adormint el independentisme, no si val nomes treurel a relluir a les capanyes electorals per netejar-se la cara.
    Carod no mes vol la menjadora com deia Pujol, i tot si val per tal de tindrela fins i tot traicionar els seus.
    Pero els que realment formeu part de les bases no defalliu, Carod no es el model a seguir, pero aixo si no us deixeu ensarronar mes i llençeur-lo al psoe que es el lloc on li correspon estar amb aquest galtes.
    Per tant es el moment de reflexionar qui volem tindre al davant de erc que ens porti cap a un estat propi, no sobre la politica que hem fet, el que esta fet esta fet es hora de no deixar-nos tornar a enganyar per un vanitos.

    ResponElimina
  5. Pues dicho queda todo. Parece que la nueva legislatura va a traer muchas caras nuevas. A ver si también trae nuevas ideas.

    ResponElimina
  6. Aquestes eleccions no han estat pas una derrota, sinò una victòria dels que ens agrada incloure i no excloure. La majoria a Catalunya s'ha mostrat en contra de la independència: aquesta és la única reflexió que heu de fer.
    Salutacions

    ResponElimina
  7. vells arguments... Començo estar cansat d'aquesta cantarella...

    Ens veiem!

    ResponElimina
  8. Un argument no deixa de ser bo quan és vell sinó quan és ben rebatut. Vells arguments els meus, sí senyor. I bastant pobres els teus! Quan un argument bo es fa vell és pq hi ha persones que no l'entenen mai per clar que sigui. O que no el volen entendre pel seu interès. Si et cansen les meves idees les hauràs de seguir escoltant, en mi i en d'altres. O t'estimaries millor expulsar-nos del país?

    Reflexiona aquest to una mica fanàtic que tens, home.

    Vagi bé.

    ResponElimina
  9. Fanàtic... sense comentaris...
    Tranquil que en aquest bloc i en aquest país no expulsem o excloent a ningú... l'argument de que l'independentisme es excloent es vell i tronat, fora de la realitat i que en sembla que l'únic que busca es alinea l'independentisme amb ideàs racistes i feixistes...
    Des del mateix dret que tens tu d'opinar i amargar-te en l'anonimat també tinc jo el dret de decidir no fer servir mes temps en intentar debatre amb algú que s'amaga... i que l'únic que buscar es criminalitzar i insultar a milers de persones, de tots els orgines i cultures que treballem per construir un projecte polític obert a tothom, integrador, etc...

    I tinc tot el dret a estat cansat d'explicar això, perquè crec que aquells que no han volgut entendrà es per pur interès de seguir utilitzant la mentida per desprestigiar una idea política totalment democràtica, oberta i integradora. i en aquest debat ja no vull entra perquè els fets i la trajectòria política d'ERC en remeto...

    Avui he respost aquest comentari d'algú anònim, però des d'avui ho deixaré de fer...
    Moltes gracies a tots i totes els que visiteu el nostre bloc i deixeu els vostres comentaris. moltes Gracies a tots i totes.

    ResponElimina
  10. Noi, no cal que et posis així. Ja saps que el que es pica... alls menja.

    Però deixa de dir que els meus arguments són dolents i dóna tu uns quants. Potser als militants els hi basta amb paraules precuinades, però als no incondicionals ens agraden els arguments el·laborats.

    L'independentisme és excloent, et posis com et posis. Ja ho va demostrar Spinoza amb el seu "Determinatio negatio est". Si determines uns, negues uns altres. Per a mi, els únics límits són la pell (individu) i tota la humanitat (fins que ens posem en contacte amb d'altres planetes). Qualsevol terme mig em sembla culturalment i històricament vàlid però políticament inacceptable.
    Ara bé, en cap moment ha de ser feixista o racista. Això ho has dit tu.

    Respecte al meu anonimat, hi ha un motiu, més patent en tant que a tu sembla no agradar-te. La democràcia és un sistema on tots som anònims, i un interès excesiu en saber les identitats de tots, sobretot dels que no estan d'acord amb les teves idees, és com a mínim sospitós. P q et molesta tant que sigui anònim? Potser pq no som iguals tots? O és que em vols perseguir o amenaçar? La teva rabieta et delata. Has de saber que ser anònim no vol dir amagar-se. Sóc un ciutadà qualsevol i tan se val qui sigui, d'on sigui i quina llengua parli.

    Parlar és sa, home, continua la discussió amb tranquilitat i no ens excloguis per ser anònims. Si t'has sentit insultat, et demano disculpes.

    A reveure.

    ResponElimina