divendres, de febrer 15, 2008

Un nou viatge a la Mussara

Avui he tingut una mica més de temps per actualitzar el bloc i actualitzar les ultimes sortides a trepar.
Diumenge cap a la Mussara a fer algunes vies i passar una bona estona, l'Eva s'havia de quedar a casa treballant però el final decideix acompanyar-nos. Allà havíem quedat amb el Benet i l'Anna, per un cop som nosaltres els que arribem tard! però ells jugaven amb avantatge perquè havien passat la nit allà.
Anem el sector del soterrani a la part denominada dels roures, un sector on hi ha moltes vies de tot els graus. Alla fem un parell de V i un V+. Després anem més a la dreta per provar algunes vies més. El bon temps fa que aquestes alçades comenci a haver més gent del normal enfilant-se a les parets.
Així que les vies triades estaven ocupades, una bona excusa per cremar els últims cartutxos del dia per proba vies. Primer un 6a de 26m amb dues seccions ben marcades, la primera la d'una entrada vertical i una pel desplomada, però que la seguia es converteix amb un placa tombada que poc a poc es transforma amb una aresta amb ambient... quina por... així que la penúltima xapa em cago els pantalons (en sentit figurat!) i fa que em pengi i que m'ho pensi una prella de cops si segueixo fins la reunió. L'Anna i el Benet també la proven. i per acabar de liar-la fen una ullada a la guia, veig que tenia marcat un intent en el passat a un un 6b+ d'allà a la vora... doncs cap a ja a probar abans d'anar a menjar i recollir. Un mala ideea degut a l'estat de forma actual, 20m més amunt d'alla on havia tingut l'ideea abandono la via... Cal entrenar més!!!

Sector del pati del roura, el Benet a un V.

El Benet a la primer apart del 6a.

L'Anna barallant-se amb l'entrada del 6a.

Sortida del 6b+.
Jo el 6b+ el punt de la retirada...

La placa de petites gotes d'aigua.


i l'Eva esperant l'hora de dinar!

3 comentaris:

  1. boníssima, la última foto

    jajajajajja

    ResponElimina
  2. M'encanta la Mussara... no em canso mai de tornar-hi. I el sector dels roures és dels millors... Heu estat a les antenes? Allà també hi ha molt bones vies...
    Ànims amb les escalades, a entrenar i a tibar!

    ResponElimina
  3. Si a les antenes també, però sempre hi ha més gent per aquells parets.. :P
    Apa a seguir trepant i tibant!

    ResponElimina