dilluns, de novembre 26, 2007

Som una nació, diem: PROU!

El proper dissabte 1 de desembre, la plataforma pel dret a decidir ha convocat una manifestació que vol ser una resposta contundent a l'actual situació que vivim. Situació a que ens ha portat el llarg espoli d'impostos el qual hem estat víctimes els catalans i catalanes amb el consentiment dels governs que hem tingut.

Amb aquesta manifestació es vol reivindicar tres gran punts:

1- EXIGIM EL TRASPÀS DE LA XARXA DE TRANSPORTS I D'INFRAESTRUCTURES A LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
2- EXIGIM LA PUBLICACIÓ DE LES BALANCES FISCALS ENTRE CATALUNYA I L'ESTAT ESPANYOL.
3- EXIGIM QUE LA GENERALITAT DE CATALUNYA RECAPTI I GESTIONI TOTS ELS NOSTRES IMPOSTOS.

Els partit catalans s'han d'adherit a la manifestació, alguns amb convicció i d'altres per obligació, que han trigat tant en adherir-se pel fet d'haver de demanar permís.
Però el dia 1 ha de ser una manifestació de ciutadans i ciutadanes que estem cansats de tanta comèdia, injustícia, espoliació, de ZP, Rajoys, PSOE, PSC, PP, etc...

La societat catalana ha de tornar a agafar el timó i no seguir renunciant a demanar, a reivindicar, no podem abandonar el deure de defensar els interessos de tots i totes, de ser crítics i combatius! No podem seguir delegant el nostre deure de ser al carrer en uns partits que no ens defensen, prou de callar i baixar el cap! Abandonem el seny i que la rauxa sigui la nostra eina de combat!
Lluny dels colors polítics, lluny de sigles, lluny de les estratègies de partit, lluny dels moments i de les fotos, de pancartes i lemes, el proper dissabte 1 de desembre prenem la paraula i el carrer i siguem un un sol poble que camina en una mateixa direcció.

Per dignitat nacional i social! el dia 1 ens veiem a la manifestació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada