divendres, d’octubre 26, 2007

Primeres mobilitzacions per un transport digna!

Sembla que la gent comença a 0rganitzar-se, això comença a corre per internet i per SMS. Aqui la nostra petit aportació. Tambe sembla ser que la Plataforma pel Dret de Decidir, està preparant una gran mobilització per la dignitat nacional.

Dilluns 29 d'octubre, a les 19h, tothom a la plaça de Sant Jaume a manifestar-se per un transport digne i per demanar la dimissió de la ministra.
Passa-ho!

5 comentaris:

  1. Ja era hora!

    Avui el Montilla i el Zapatero anàven a visitar el tram enfonsat de Bellvitge, em sembla.També s'hagués pogut convocar una concentració, ni que fós per dir-los que si ells haguéssin d'anar amb tren a treballar no anirien així les coses...

    ResponElimina
  2. Hola, Esteve i resta de companyes i companys que el seguiu,

    em sembla molt bona la proposta de mobilització per dignificar el transport públic, i més quan són ells els que tan parlen i tan poc l'utilitzen... El primer que faig és que els emplaço a que facin ús d'ell (i més en aquests dies) per comprovar les mancances tant de vehicles com de freqüència com de parades com de recorreguts... i podria seguir.

    I en segon lloc, jo ja dic que no aniré a la protesta perquè ningú en garanteix que arribi a temps (si haig d'anar des de Castelldefels)... ni ningú amb garanteix que tingui transport per tornar.

    Jo crec que el més addient seria fer una mani central a Barcelona i d'altres petites, però no menys importants en les poblacions afectades (i les que es vulguin afegir per solidaritat amb els afectats).

    Si no haguessin estat les obres i haguessin estat altres individus que porten caputxes per cascos... les decisions, mogudes i inversions haguessin estat unes altres, fins i tot haguessin mobilitzat a l'exèrcit amb els seus camions i autobusos...

    Per últim, faria treure la campanya de publicitat exterior i reinvertir aquests diners en la compra de més autobusos... o per pagar un estudi dels sols.

    Endavant amb la causa

    ResponElimina
  3. Bones,
    És un bona ideea la de impulsar un dia de mobilitzacions global per un transport digna. amb accions i manifestacions desentralitzades. fins i tot crec que caldria retrobar l'esperit de la vaga del Tranvia 1951 a bCN on la gent va deixar d'agafar els tranvies per anar a peu a la feina per la pujada del bitllet.

    ResponElimina
  4. al tanto, que el Sirera del PP ha anunciat que els neofatxes també aniran a aquesta concentració a plaça Sant Jaume...que cadascú en tregui les seves conclusions!

    ens veiem!

    ResponElimina
  5. si i tb la plataforma pel dret a decidir, la jerc, etc... crec que no podem caure amb el parany i anar tot a una. perque aquí no esta enlloc més vots cap un lloc o l'altre esta el país i el seu model i sobretot la seva gent!! En certa mesura seran ells els que poder es poden sentir desplaçats a veure que el poble de Catalunya eta dient prou el seu model d'estat i desinversió a Catalunya, mira jo no s'havia si anar o no ara i ara aniré!

    ResponElimina