divendres, de setembre 07, 2007

Campanya a favor de les seleccions catalanes


La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes anima a protestar contra la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per negar la disputa del partit entre Catalunya i Estats Units, el pròxim 14 d'octubre. Des de l'entitat es convida, aquells que siguin contraris a la mesura, a queixar-se a través del seu espai web, www.seleccions.cat.


Jo crec que molts cops no son conscients d'aquella llei que diu: Acció-Reacció o dit d'un altre manera més planera: Cap agressió sense resposta! La negativa de la RFEF i del govern espanyol ens ajuda a internacionalitzar la lluita, ens ajuda a tornar a posar sobre la taula que hi ha una espanya que no compren i no vol comprendre... això no és al més gran problema que tenim els catalans i catalanes pero demostra i ajuda a fer entendre que amb l'Estat espanyol no anem a cap lloc.
I jo que no tenia cap intenció d'anar, si al final juguem contra EUA jo anire. Pero comença a ser l'hora que passem de l'acció o l'agressió de l'estat espanyol a l'acció per part nostre!

web per signar! Que no us faci mandra!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada