dijous, de juny 07, 2007

L'hort de casa esta amenaçat...

L'hort de casa pateix els atacs d'un animal de quatre potes... però sort nomes es menja les flors i no es menjar tomàquets...


Estat dels tomàquest.

4 comentaris:

  1. Jajaja, amb aquesta carona no sembla gaire amenaçadora, pobra Merla...!

    ResponElimina
  2. Ei! teniu un gat ara? o es cola per alguna tàpia... lo que mengin herbes no et preocupis és més que normal, algunes els tornen lelos i les devoren i d'altres plantes només les tasten un cop...

    El pani a casa deixa tranquil les tomateres i no els hi fa gaire cas de moment. Tot serà que quan floreixin comenci a menjar-se les flors! llavors tindrem un problema doncs jo vull els tomàquets que en derivaran.

    Per cert, respecte la cura de la tomatera tinc una pregunta: heu fet això d'anar-la esporgant perquè s'airegi i no pilli tantes plagues ni creixi en excès? com va?

    ens veiem,

    ResponElimina
  3. Jo de tomaqueres ni idea, però de gats una estona... ;)

    Com diu l'Uri, un caprici ha volgut que la Merla sigui "d'aquelles": d'aquelles que tenen una falera incontrolable per les plantes.

    Espero que sigui passatger! :D

    Ja teniu els tomàquets madurs per fer amanida? Jo estic esperant a això, per anar a dinar... :)

    ResponElimina
  4. Ep, Uri, la gata es la merla, una gateta que te prop de 5 anys i es de casa. Tomàquets no ser gaire es el primer any que plantem i ho estem fent d'una forma molt i molt autogestionada i poc estudiada... així que si algú amb més recursos i coneixement ens vol fer un cop de ma!

    ResponElimina