dilluns, de maig 28, 2007

Carta a oberta a tots els militants d'esquerra Castelldefels i els 1103 castelldefelencs que ens han donat suport.

Hola,

Avui és un dia difícil, però també un dia per reflexionar i seguir empenyent el carro.

Durant aquests darrers 4 anys hem fet molt bona feina, tan a nivell d'Ajuntament com a nivell de la SL. Hem batallat molt i ahir no varem poder recollir el fruit de tant i tant esforç, hores de reunions, etc... Està clar que hi ha molts factors, i que a Castelldefels el vot més ideològic ens ha jugat una gran mala passada degut a l'actitud i estratègia del partit a nivell nacional.

No és el mateix poder fer arribar el teu projecte polític des d'un govern municipal que fer-ho des de l'oposició i poder contraposar-lo al paper a nivell nacional. Ja que molta gent assimila sigles i maneres de fer que en el nostre cas crec que ens han perjudicat.

Les dades també parlen i demostren que la bona feina feta a nivell local ens ha fet aguantar amb dignitat i que hem d'estar orgullosos del temps i de l'esforç dedicat. Perquè sense la bona feina ara podríem estar parlant que tornem a estar fora del consistori municipal.

Som la força política que menys vots ha perdut (372 vots) i ens hem quedat a 87 vots del segon regidor.

Després de la tempesta sempre surt el sol i cal posar-se a treballar, repensar, ser prou crítics i constructius, assumir allò que hem fet malament i el que hem fet bé i seguir treballant per construir des del municipalisme un veritable projecte de ciutat i país com el que els homes i dones d'esquerra Castelldefels somiem.

Gràcies a tots i totes per la feina feta, gràcies a tots i totes pel temps dedicat al nostre partit, per l'esforç i l'empenta. Gràcies per dedicar el vostre temps a treballar per intentar construir un futur millor a la nostre ciutat. Gràcies a tots i totes els que ahir vareu fer d'apoderats/des, els que heu vingut a penjar cartells, pancartes, repartir propaganda... De veritat moltes gràcies! I moltes gràcies aquells 1103 que s'han torna't a il·lusionar per el projecte d'esquerra Castelldefels.

I no poc de deixar de donar les gràcies a tots els amics i amigues, coneguts, familiars que m'he donat suport aquest dies i avui especialment.

4 comentaris:

  1. ànims company, que quan un lluita pel que creu sempre acaba guanyant.

    salut!

    ResponElimina
  2. esteve! la feina feta, feta està i no us en treu ningú la raó, les ganes i la dedicacció que hi heu destinat.

    felicitats per la lectura constructiva!

    endavant i ànims!

    ResponElimina
  3. Hola !

    El més important és no perdre la il·lusió per fer les coses millor del que es fan. Poques vegades coincidim, però sempre aconsegueixes contagiar-me aquesta il·lusió pel tot és possible, la il·lusió de que no hi ha res perdut i que tot està a les nostres mans.

    Gràcies Esteve !

    ResponElimina
  4. ep, Gràcies!! sempre hi ha punts de trobada entre tots i totes i com no sempre cal aixecar-se per seguir plantant cara!
    Gracies els tres pels anims!

    Esteve

    ResponElimina