dimecres, d’abril 11, 2007

Hi ha coses ben fetes

Sovint l'administració ens decep, i diem que fa les coses malament, i no ens falta raó... (vegeu la trama per més detalls...)

Però altres vegades es fan coses bé, i fins i tot MOLT bé, hi ha coses que són dignes de menció, i en canvi no mencionem... i us poso un exemple fantàstic que hem descobert els darrers dies.

Una webcam en directe transmetent 24h l'activitat que hi ha dins un niu d'àligues al Garraf. Una tonteria, però que realment val la pena!!! Feu-hi una ullada, us ho recomano!


Sí, Trama, ja sé que la Dipu té quartos que li surten per les orelles, que si patatim, i patatam, però... què dimonis, són tan monos!!

2 comentaris:

  1. Efectivament, és una molt bona idea, tot i que la DIBA té un pressupost astronòmic i cap competència més enllà d'anar fent coses. Però si, la DIBA fa coses ben fetes, sovint molt ben fetes. La queixa de la TRAMA és la distribució general del pressupost públic (Diba, Ajtms, Gene), que no sempre aten les prioritats reals i, massa vegades, s'entretenen amb coses que no semblen prioritàries.

    ResponElimina
  2. Es una web acojonante que todo el mundo debería ver. Gracias por mostrármela

    petóns

    ResponElimina