divendres, de març 02, 2007

Els nostres blogs

La majoria de gent pensa que això dels blogs és una desviació pròpia de persones exhibicionistes... I a més n'hi ha alguns que estem tan immersos en la bloggosfera que no en tenim prou amb un, de blog, sinó que participem en altres, o en fem de nous...

Doncs en aquesta línia, i gràcies a la invitació dels amics Harry Reddish, Ottinger (com ho fas per posar la O barrada???) i el_situacionista, ara participo en un tercer blog, Diversidad diacrítica, que de fet és un fotoblog, és a dir, un blog en el que es faci realitat allò de que una imatge val més que mil paraules. Com que som 500 a posar fotos, doncs la barreja és com a mínim divertida. Així que apa, ja ho sabeu.

Poca feina, això és el que tenim...

4 comentaris:

  1. perdó pel spam, però com vas anunciar l'última manifestació potser t'interessi saber que el pròxim 24 de març a les 17:00 se celebra una convocatòria estatal pel dret a l'habitatge digne.
    Més informació:
    http://bcn.vdevivienda.net/2007/02/15/por-primavera-seguimos-en-la-calle/

    ResponElimina
  2. molt bo aquest de Diversidad Diacrítica!

    ResponElimina
  3. Gracias eva por el espacio publicitario del espacio común... Puedes escribir la O como quieras, que tanta rareza no es más que para darle más alimento al ego. Te diré que la Ø tiene el truco de copiarla desde Word, vas a insertar, símbolo, selecciones, copias y pegas.

    jordi tu blog tiene muy buena pinta, deberías unirte al proyecto común...

    ResponElimina