dissabte, de març 10, 2007

El cop d'estat del PP.

Aquest dissabte els neofeixistes tornen a sortir al carrer. El PP està preparant el seu assalt al poder amb totes les armes que són al seu abast. Sense escrúpols i amb l'únic objectiu de tornar a ocupar els seients blaus del congres.
Estem assistint a un atac frontal on la dreta més rància i casposa s’uneix a la dreta més feixista, mentre a la dreta moderada no li queda més remei que secundar la via del insult, la mentida, la crispació i la confrontació.
L'espectacle dels neofeixistes del PP m'està deixant perplexe, cada dia em sorprenen més les seves actituds al senat, a la radio, el congres... i de tota la seva comparsa.
Però tampoc hi ha qui els planti cara, no hi ha que cridi amb dignitat NO PASSARAN! com van fer els nostres avis, com van fer milers de lluitadors antifranquistes.
Tornem a tenir un PSOE que no sap on anar, adormit i anestesiat, que no té un model d'estat, que no té un full de ruta a Euskadi... Cada dia el PP te més a prop la Moncloa!

El PSOE seguirà a remolc del PP fins que siguin desallotjats del poder?

Avui dissabte a les 17h contra la mentida i la manipulació Cacerolada!

8 comentaris:

  1. Res no ha canviat...

    la dreta segueix utilitzant les mateixes armes que fa un i mig segle.

    ja o deia en Lluis Llach:

    "Mireu-los com van, neofatxes de sempre, neofatxes per sempre, neofatxes globals"

    ResponElimina
  2. Doncs a mi Esteve, no em sorprenen aquestes actituds. Ni la del PP ni la del PSOE. Espanya és així, i així serà, malgrat que molts encara creguin en l'esperança dels bàrbars...

    ResponElimina
  3. No si a mi no em sorpren gens ells, en sorpren la gent que els segeuix votant!
    i estar calr que no cal espera res de res ni del PP ni del PSOE... ningu en fara lliures.

    ResponElimina
  4. Par mi la dreta es sempre la dreta.
    Si se me permite continuar en español (mi catalán es un tanto limitado pero lo comprendo a la perfección), para la derecha no hay distinciones: es una sola.
    Desde este lado del charco, se ve algo así como el resurgimiento de aquellas dos Españas de las que nos hablaba Machado. ¿Es así?
    Saludos desde Buenos Aires.

    ResponElimina
  5. collons companys, això està adquirint dimensions internacionals! des de l'altra banda del bassal us postegen!!


    quin nivell!

    una abraçada a tots dos

    ResponElimina
  6. gracies don arturo de quilpue,
    tranquil pel teu català. tots els comentaris en totes les llengues son benvinguts.

    Estar clar que qui vota el PP sap que vota i qui vota el PSOE..... no sap que cony de model de estat i politic vota...

    ResponElimina
  7. vols dir Esteve? ara no em diguis que ets dels que encara creuen que els votants del PSOE son menys espanyolistes que es del PP?

    Perquè em sembla que indistintament de si un tira més cap a la dreta i l'altre més cap a l'esquerra, el tema de l'espanyolitat el tenen tots dos claríssim... El model d'estat de sempre: una grande y libre! I això dissortadament fins els d'IU!

    ResponElimina
  8. Doncs si que crec que hi ha un part del votant socialista que no és nacionalista espanyol. Bona part del votant socialista corre per aquestes terres. Crec que hi ha per les espanyes gent d'esquerres i que creu en un estat federal, bla,bla... i que vota el PSOE per manca de referent polític.
    Però el meu modest anàlisis va per el camí que crec que és aquest sector de gent la gent que acaba decidint qui governa'n, son aquells que fa 3 anys van donar un gir i son aquells que ara torna'n a dubtar cap on camí el PSOE i si tornar a quedar-se a casa desprès del fracàs del govern ZP.
    Amb tot això no vull dir que el PSOE siguin un bons companys de viatge, ja han demostrar com han jugat amb Catalunya i com han promès i desprès res de res... Però això millor que el PP.
    Encara que esta clar que cal seguir fen més gran la flama i fent créixer la xarxa per poder algun dia no haver de mirar de quin color es el partit del país veí. Cal deixar de ser un poble pactista amb espanya i començar a fer mes gran el front del trencament amb espanya.

    ResponElimina