dijous, de febrer 15, 2007

Nervis a la grada, gol al camp!

Des de que ha començat el partit hi ha tot un clam de gent que està molt i molt nerviosa. Tranquil·litat per tots i totes.

Hi ha un nerviosisme que crec que no beneficia a ningú, no es cansen de cridar i saltar. El seu gran argument és que hi ha una pèrdua d’identitat dels colors de la samarreta, que els jugadors no senten els colors que defensen. No paren de repetir que amb aquest equip no guanyarem la lliga i que segur que ens eliminaran de totes les competicions.

Està clar que aquesta part de l’estadi no aixecava gaire la veu quan part de l’estadi està a punt de ser venut a l’equip contrari, mai havien cridat com fins ara en favor de jugar en una lliga nova i sense lligams amb la de l’estat, fins i tot mai havien dit res quan teníem un president que festejava amb la més lletja i celebrava el “títols” amb banys al riu o millor dit venent “lo riu”. Està clar que aquesta part de la grada està massa nerviosa i excitada, sembla que la tribuna que sempre s’havia mantingut fidel ara estigui animant molt més que el gol sud...

El partit segueix i no pitjor que fins ara, fins i tot en aspectes millora, però hi ha uns aspectes que comparteixo amb la tribuna; cal millorar el joc per fer millors resultats, però estic segur que amb aquest equip, fent algun canvi, guanyarem la lliga. També no cal oblidar aquells que al vestuari es dediquen a fer la feina de l’adversari...

Està clar que aquest equip no ens farà ser campions del món, però segur que ens classifica per jugar en un futur les eliminatòries. Tothom és lliure de criticar i cridar fort, fins i tot quan és en benefici el visitant... però la tribuna hauria de reflexionar quan treu els mocadors, poder estem fent més mal a l'estadi que a l’equip.

En el temps que vivim, no tot és negre o blanc hi ha matisos importants, formes de fer i molts camins, però segur que no hi ha un negre negre ni un blanc blanc. Nomes demano a la graderia que miri més cap a la resta de colors que faci memòria històrica i sigui coherent... que ara venen temps difícils!

Però així es el futbol! Demà entrenament a les 11h

3 comentaris:

  1. Tiu no entenc res d'això. Què passa demà a les 11...?
    ;)

    ResponElimina
  2. Si he entés be la metàfora, potser no està be que la graderia escridassi al seu equip, però encara sembla pitjor que el davanter centre, el distribuidor de joc i el porter cobrin del contrari.

    Perdem segur!

    ResponElimina
  3. esteve, lo que no hi ha blancs ni negres absoluts està molt bé però aquest post sona una mica a desdramatitzar-ho tot i clar, com que no!

    D'acord que hi ha altres coses a la vida però si ens posem a parlar de política posem-s'hi a fons i sense ambigüetats. Hi ha coses que es fan bé i d'altres que no.

    Les que no es fan bé no es pot argumentar que qui les critica (o part de qui les critica) abans no ho feia. Aquesta resposta l'únic que mata és el missatger i no em convenç doncs només em diu que defenses una línia política com a oposició a una altra.

    Sota el meu punt de vista això no és així sino que s'han de defensar i argumentar les iniciatives polítiques al marge de qui te les qüestioni.

    Ara bé que la vida no només és política també és veritat, sino n'hi hauria molts de deprimits! ;)

    ResponElimina