dimarts, de gener 30, 2007

Una majoria per la independència

Aquest dies ha sortit a la llum critiques a l’estratègia d’esquerra. Crec que per analitzar l’estratègia d’esquerra és molt interessant fer una ullada aquest dos articles (I) (II) publicats el diari avui el passat cap de setmana, escrit per Xavier Vendrell, (Vicesecretari general de coordinació interna d’ERC)

Jo no em considero un home de partit, però crec que cal seguir sumant, discutint i sent crítics per construir un futur en llibertat, però amb compromís cap el projecte independentista. Tenim diferencies i segur que no compartim el 100% les estratègies per assolir la llibertat col·lectiva, però si realment volem veurà algun dia la llibertat dels Països catalans cal seguir treballant colze amb colze, conjuntament per fer cada dia més gran el moviment independentista. I no calen renuncia a res!

Ser que és difícil per a molts comprendre el paper que esta fent esquerra el govern , per mi també, però crec que estem caminant endavant...

4 comentaris:

  1. No he trobat l'article del tal Vendrell al diari avui, tot i que normalment, sempre m'he saltat els articles signats per polítics en actiu: són tant previsibles... (és el que té menjar en el pesebre de l'amo).

    Però he decidit que no vull l'independència, al menys amb els que actuament gestionen "la cosa pública". Jo vull ser finés (subdit de Finlàndia), i si no vull fer-me ciutadà d'Euskadi.

    ResponElimina
  2. Ara els enllaços ja funcionan. Tenia malament l'enllaç a l'article de l'Avui.

    ResponElimina
  3. Per posar els links de l'Avui es un pel complexe. Mira abas de clickar l'article l'adressa que et surt, pots fer botó dret i copiar l'adressa:
    article1
    article

    Sobre les paraules de Vendrell em sembla que en els números necessaris per la autodeterminació la caga (per exagerats), opino que interessadament, per aplaçar el debat.

    Parlant de calès, que ja saps que em va, que impedeix convertir, desde ERC la publicació de les balances fiscals un afer irrenunciable? cap recolzament a cap partit fins que no es publiquin. Ah les cadires pesen! no?

    ResponElimina
  4. Vaja...ja ho has corregit tu, quedat amb el comentari i oblida lo dels links :-D

    Salutacions

    ResponElimina