dimecres, de gener 10, 2007

Govern d’esquerres, Govern d’esquerres...

Avui he tingut un altre mostra de quina és l’eina més útil que el conseller d’esquerres de debò esta fent servir contra l'okupació: la repressió! Si aquell que diu ser d’esquerres de debò i defensar la justícia social, aquell que esta en coalició amb els comunistes i diu defensar una societat més justa, si aquell del bon rotllo, si aquell que en el Polònia es diu BIOSAURA.

La conselleria d’interior ha decidit tira pel dret i esta fen més desallotjaments de cases i centres socials okupats que els últims anys de la Sr. Tura. Tot per por i per demostra que ell farà complir la llei, tot per fer-se respectar en les reunions de govern i guanyar-se la confiança del PSC-PSOE i del poder.

La coherència ja fa temps que no sap on esta i sembla decidit acabar amb l'okupació a cop de porra.

Aquesta és la política d’interior d’un govern d’esquerres? la reprensió es la seva solució? on esta el diàleg i la solució dels conflictes per la via pacifica? on estan les alternatives el problema del habitatge o a la manca d’espai culturals, de trobada....?

La resposta a tot això ens porta on sempre, a la por d’enfrontar-se els poders i a la facilitat de seguir sent el súbdit d’una cort de capitalistes. És molt més fàcil no aixecar el cap ni la veu davant l’amo que enfrontar-se a ell per transformar la societat...

Tot el meu suport a la gent de Kan Mireia!

Qui sembra la misèria, recull la ràbia!

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord Esteve però recorda que mentres en Sauron fa aquestes malifetes esquerra, que està tant a l'ajuntament com a la generalitat, mira cap a una altra banda com si no hi hagués res a dir (no fos cas que perillessin les poltrones)! això també em fa bastanta ràbia a mi...

    Ens veiem,

    uri

    ResponElimina
  2. Estar clar, uri. No comparteixo en cap cas la política contra l'okupació del govern d'entesa i amb això no salvo a cap. Entenc que aquells que callant les actuacions dels seus companys i companyes de govern les comparteixen.

    Ens veiem!

    ResponElimina
  3. Esteve, realment no creus en la propietat privada?

    ResponElimina
  4. Hola Xavi,
    Quina pregunta. No crec amb la propietat privada com a eina especulativa, no crec en la propietat privada com a eina per fer més rics uns i mes pobres la majoria. Per mi per sobre del “legítim” dret d’un propietari hi ha el dret a garantir el benestar social i el desenvolupament just de la ciutadania. Per això, per mi, si n’hi ha un mal ús de la propietat privada crec que cal actuar per fer rectificar el propietari.
    En aquest cas concret de la vivenda i el moviment okupa per mi te tota legitimitat un col•lectiu de persones que okupan una propietat abandonada i desocupada.
    Per mi s’ha de castigar amb lleis i mesures fiscals la multipropietat, les accions especulatives, l’abandonament d’immobles amb fins especulatius... tot això és un topall el desenvolupament social.
    No cal abolir la propietat privada, però si controlar-la i vigilar que es doni un bon ús. I aqui cal ser valents i començar no pels petits propietaris, si no pels grans que son els que relament fan mal!

    ResponElimina