dimarts, de gener 09, 2007

engrunes...

Mai no seré del sector moderat de res, no estic aquí per perdre el temps, ni perquè m’agradin els extrems...

Hi ha cops que he dubtat si havia fet be en votar No a l’estatut. Sempre dubto que poder el vot nul hagués representat més la meva opció, com independentista i socialista. Però amics i amigues... cada dia que passa ho tinc més clar! Aquest estatut és més del mateix, continuem sent un colla de regionalistes que van a Madrid a demanar permís amb el cap cot. Aquest estatut és de fira, una llei orgànica aprovada pel poble de Catalunya que el govern de l’estat espanyol fa servir per rentar-se el cul quan visita els lavabos de la Moncloa. Encara riuen....

L’últim episodi d’aquesta obra de teatre és la reunió Montilla&ZP en que presumptament han començat a parlar del desplegament del nou estatut. Sembla ser que el punt del finançament comença a patir retards com el de l’AVE, sembla que vindrà molt més enllà del 2009... i si perden el govern de Madrid? L’Estatut no blinda res de res...

No es poden fotre la culpa entre ells, tant el PSC-PSOE, CIU o ICVEUiA van dir SÍ a aquesta farsa d’estatut. Ens han enganyat.... i el conte continua.

A mi no em serveixen excuses, tots els que van dir SÍ defensen el mateix model de preàmbul, el mateix model de regió d’espanya. Per mi l’única solució és començar a caminar sols. Si volem millorar la societat, la qualitat de vida de les persones, construir un veritable estat del benestar, un veritable estat just i solidari, hem de ser un país del món.

Cal avançar cap a l'autarquia, amb la diplomàcia de la rebel.lia.

4 comentaris:

  1. company, per desgràcia és la mateixa cantinela de sempre. On està i qui té la solució? El gran dilema de tot el país!

    mentre no arriba la victòria, podeu visitar-nos a ratafia-i-garnatxa.blogspot.com per continuar conspirant de tot i de tothom.


    Salut!

    ResponElimina
  2. Dons el text de la cosa no enganya a ningú: el finançament del que tant es va parlar en els mitings era una qüestió a negociar entre una comisió (que encara no s'ha constituit) no paritària, presidida per algú del Govern de Madrid. Les infraestuctures promeses eren EXACTAMENT l'AVE, res més (i d'aquestes, l'any 2006 se'n va executar el 35% del previst).
    Hi ha dues preguntes: a) perquè ens donen pel sac a Madrid?, i b) perquè ens donen pel sac a la plaça Sant Jaume?
    Si la independència és amb els que ens han tocat actualment a la rifa de polítics... no gràcies!
    Jo potser en pensaria l'annexió a França (per proximitat), o si pogués ser a Finlàndia (perquè tenen un govern que, no sé si és de dretes o d'esquerres, però sembla que es procura pels ciutadans finesos).

    JO VULL SER FINÉS!!!

    Mentre, ens quedarà la trama
    http://latramapolaca.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina