divendres, d’octubre 27, 2006

Quan sembla que tot estar perdut.

Ahir el ple de L'Ajuntament de Castelldefels tenia en el seu ordre del dia la modificació en 13 punts del PGM*. Modificacions que pretenia convertir punts de la ciutat de zona verda a zona urbanitzable i a la inversa. Entre totes aquestes agressions, hi havia una que afectava uns terrenys de bosc, proper el nostre castell, de prop de 20.000m2. Terrenys que es parteixen la seva propietat entre VERTIX, l'Ajuntament i petits propietaris. Cal recordar que VERTIX és una empresa amb molt bones relacions i tracta en tots els municipis on governa el PSC-PSOE. Els veïns amb el suport de l'assemblea de joves i la casa okupada elrabart fa temps que es van organitzar per oposar-se el pla urbanístic que havien acordat l'Ajuntament i vertix, un pla que trinxava els terrenys amb la pertinent agressió el medi natural. L'Ajuntament tenia la voluntat de tira endavant el projecte tot i l'oposició dels veïns i veïnes que en 5 dies havien recollit 1200 signatures contraries el projecte. Aquí es demostra la prepotència del Sr.Alcalde.
Però tot es possible: L'Ajuntament on governa'n PSC+CIU i ICVEUiA(els ecologistes de debò) ahir va retira de l'ordre del dia del ple municipal el punt. Això representa una petita victorià de tots aquells que han lluitat i han treballat per aconseguir-ho, les reivindicacions no s'han acabat ja que tot s'ha aplaçat, però s'ha aconseguit aturar el primer cop. Això demostra que el monstre del capital i dels interessos polítics no és sagrat, que amb unitat i esforç es poden aturar les agressions dels polítics i dels poders econòmics. Som conscients que és una lluita llarga i cansada, però fets com el d'ahir ens demostra la necessitat de lluitar i treballar, fins i tot en allò que per molts son utopies o projectes en que no es pot fer res hipotèticament, fins i tot quan ens afrontem a el mostre el podem fer caure. Fets com el d'ahir han de servir per encoratjar-nos en seguir el combat. El camí es llarg i desprès d'aquest vindrà un altre i un altre fins a la victorià final! Des d'aquesta petit finestra, vull felicitar a tots i totes els que heu fet possible aturar la maquina especuladora i destructora de PSC-VERTIX i desemmascara aquells que es fan dir ecologistes de debò i s'han venut el nostre poble!

Cap agressió sense resposta! Ni un pas enredera!
La lluita continua!
Salvem Can vinader, Volem un parc!


*PGM:(Pla General Metropolità, que es el pla que marcar les característiques dels terrenys, si es pot urbanitzar i com).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada