diumenge, de setembre 24, 2006

Sobirania i progrés.

Neix una nova plataforma amb el nom de Sobirania i progrés. Aquesta plataforma es presentarà el proper 4 d’octubre a les 19h el petit palau (Palau de la musica catalana, BCN) Cal recolzar iniciatives com aquestes sorgides des de la societat civil. Es molt importar teixir una xarxa social que aposti per el procés d’autodeterminació i que sigui el nexe d’unió de totes els sectors que treballant dia a dia per els drets nacionals i socials dels països Catalans.

Si voleu adherir-vos o saber més podeu consultar la seva web.

Par de la seva presentació:

"La nostra plataforma es basa en un moviment que pretén donar la paraula a la societat civil del nostre país i que defensa la idea que el benestar de la nostra societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena.

El pas següent i necessari per assolir la sobirania dels Països Catalans consisteix en l'exercici del dret de decidir o dret a l'autodeterminació. Sobirania i Progrés neix amb la voluntat d'esdevenir un àmbit propi de la societat civil que actuï en aquest sentit ja que, tot i que existeixen diferents organitzacions que treballen des del seu àmbit per assolir un projecte sobiranista, fins ara no n'hi ha hagut cap que englobi el conjunt de la societat civil. L'objectiu d'aquesta plataforma es basa en la construcció d'aquest projecte i fer-lo majoritari en la nostra societat."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada