diumenge, de setembre 03, 2006

BURRIACATAC!

Primera cursa desprès de l’estiu. Amb les piles carregades desprès d’haver entrenat pels Alps, ja que el mal temps era de les poques coses que ens permetia.
Ahir a les 21:30 prop de 250 corredors i corredores sortíem com uns coets pels carrers de Vilassar de Mar direcció el castell de Burriac. Era la segona edició d’aquesta cursa tant original que combina la muntanya amb la nit. Jo a la sortida tenia una mandra i un son i ja estava suant de la xafogor! I es també curiós córrer amb el frontal i anar seguint uns pal lluminosos que marcant el camí.
L’Eva feia de voluntària en la cursa, així jo tenia claca en dos parts del recorregut!
Així que un cop passat les urbanitzacions... tocava encendre el frontal i començar a seguir els corriols, pistes i alguna que altre grimpadeta. Donar gas a les baixades i mantenir a les pujades... una cursa espectacular de prop de 16km i 660m de desnivell positius. També és curiós acabar a la platja en una cursa de mitja muntanya. L’experiència és genial, les baixades trepidants a tota llet amb el frontal son impressionats... un 10 per l’organització i sobre tot un 10 pels voluntaris, sense la seva col•laboració no hi hauria curses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada