divendres, de juliol 07, 2006

DNI per punts.

Avui parlant a la feina del tema del carnet per punts he pensat que poder caldria introduir la versió del carnet de identitat per punts.
Per exemplar ens podrien treure punts per tira coets el dia que perd la selecció espanyola de futbol, un per coet. O per no sentir res quan sona l’himne espanyol. Per votar o militar en un partit independentista 6 punts i si es república el doble. També ens podrien traurà punts per comprar llibres en català i diaris o portar el burro a la matricula o el "CAT" i així un llarga llista... però els punts del DNI també es podrien perdé per actituds inciviques, pixar el carrer 2 punts, manifestar-se 3 punts, llançar burilles o papers el carrer 3 punts, la prostitució 6 punts, el "top manta" 6 punts, fer musica el carrer 3 punts, no anar a votar 5 punts...

També és podria recuperar els punts amb assistir a un mític del PSOE o el PP, escoltar la SER o la COPE a raó de 1h per punt, assistir a un acte amb el rei i aplaudir, assistir a un partit de la selecció espanyola, tenir un comportament cívic, denunciar els teus veïns i veïnes o amics i amigues si tenen comportaments incivics... i així tot allò que els polítics de torn els passi pel cap.

Amb tot això els telenoticies i diaris omplirien pagines amb noticies com aquestes:
- Es perden els primers punts per no sentir res quan son l’himne espanyol.
- Un jove perd el carnet d’identitat per pixar el carrer, portar una estelada el cotxe, haver-se alegrat que s’elimines la selecció espanyola de futbol i fer "botello". Aquest jove ha perdut la identitat nacional i ara no sap d’on es.

Crec que començarà a impulsar una iniciativa legislativa popular per fer un DNI per punts, només cal aconseguir 500.000 signatures.... per no tenir DNI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada