dijous, de juny 15, 2006

La recta final.



Avui marxem cap a Patum, així que fins diumenge no tornarem a escriure en la nostre finestra. Aquestes alçades ja he escrit els mil i un arguments que em ronden pel cap per dir NO a l’Estatut. He escrit les meves hipòtesis del que pot succeir, per alguns massa idealistes, per a altres romàntiques, per mi un projecte polític real que algun dia espero que aconseguim, lluitant des de tots els fronts. Diumenge, esperem que s’obri una finestra de bon temps...

I per si algú encara no ho te clar, només dir-vos abans de diumenge:

Als independentistes, nacionalistes: Que no optin per vots nuls o blancs que no ens portaran enlloc. Busquem la unitat per avançar, plantem-nos davant d’espanya i diguem NO, diguem PROU!

Als “socialistes”: d’aquell PSC que sembla haver desaparegut i que en els seus principis reconeixia el dret d’autodeterminació de Catalunya, que pensin quin vot construeix una societat més digna, justa i lliure.

Als convergents: que reflexionin quants cops els seus dirigents han venut el país a qualsevol preu, per defensar els seus propis interessos. Quants cop han venut el territori per quatre engrunes.

Als votants d’ERC: Que no els faci por votar igual que el PP, votem amb dignitat, votem per Catalunya i la seva gent, votem per construir, votem per emancipar-nos i anar més enllà del marc establert, votem per un futur en dignitat, de justícia social i nacional. ERC s’ha pogut equivocar en les formes, però mai ha abandonat el compromís vers el país i la seva gent.

A la gent de debò d’esquerres i ecologista: No us deixeu enganyar per uns dirigents que han fet d’eco dels socialistes. Sense defensar un projecte veritable d’esquerres roig i verd. Marqueu la diferencia amb els vostres dirigents que semblen haver perdut la brúixola, pel cotxe oficial i la cadira. Digueu NO!

A la gent de les classes populars: Allò que beneficia els poders econòmics (Sr. de “la Caixa” per exemple) i a la burgesia no pot ser bo per els treballadors i treballadores, per tots i totes.

Els joves: Que no hipotequem el nostre futur. Rebel·lem-nos pacíficament i democràticament contra el poder establert, contra la precarietat, contra la presó que ens construeixen!

A tots i totes: Que no tinguem por i ens aixequem el dia 18 de juny per anar a votar NO a aquest estatut!

1 comentari:

  1. Com a Catalá independentista votare "Vull l'independencia de Catalunya" com tants milers que ja em fet correr les paperetes.
    No puc votar si per continuar fent el joc a uns tramposos i a certs catalans que es deleixen per ser el majordom distiguit del amo, i ens volen lligats i muts a la gavia durant 25 anys mes.
    No puc votar no, per que sumá amb un partit que voldria veurens com una extensio mes de castella i un partit catalá que ja s'ha tret el republica de catalunya de sobre i del seu ideari politic i nomes a deixat la "E" d' Espanya ens deixaria igual o pitjor que abans.
    No puc donar un vot en blanc per que el blanc es el vot dels neutres que tant sels i en done tot.
    Per tant votare per dignitat personal i fe amb aquesta terra "Vull l'independencia de catalunya".

    ResponElimina