dimecres, de maig 10, 2006

Matinal al Matagalls.

Diumenge 7 de maig
Desprès de passar el dissabte per la piosfera d’EC a donar un cop de ma en les activitats de muntanya, el diumenge vam decidir anar a fer alguna excursió. Masses dies sense sortir a la muntanya a caminar... Així que una matinal per estar a dinar, objectiu el Matagalls. Cap les 7:40 sortim amb el cotxe des de Sant Boi fins a Coll Formic (1144m) aparquem i comencem a caminar seguin el GR5.2. el camí surt directament des del revolt de l’aparcament, no te pèrdua ja que al ser un camí molt transitat l’erosió provocada ha marcat. Primer una pujada llarga per la carena dels roures i d’aquí planegem fins al pla de la barraca tot seguit una forta pujada fins el turó gros de Santandreu (1542m), passem per turó de l’estanyol (1578m) baixem una mica fins el collet dels llops on a la vessant esquerra hi ha una font i d’aquí enfilem l’ultima rampa fins el cim del Matagalls. (1696m)
Durant tot el camí es contemplant molt bones vistes, tot i que el diumenge hi havia molta calitja que dificultava la panoràmica.
Bona matinal i agradable excursió amb 600m de desnivell aproximat i sense cap dificultat, això si, cal portar el gos lligat no sigui que es mengi una de les vaques que pastura! L’ultima recomanació aneu aviat per evitar la masificació que cap el mig dia començar...
Aviat fotos penjarem les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada