divendres, de maig 19, 2006

Falten 31 dies... per dir NO!


Avui ja surt el DOC la convocatòria del referèndum pel nou estatut.... les iniciatives de la societat civil començant a funcionar i a treballar per fer arribar el missatge, Aquesta part de la finestra ja sabeu que dirà "NO" i el mateix temps farà campanya activa... ja sabeu que jo soc optimista i que crec que si tots i totes aportem el nostre granet de sorra, tot es possible.
Així doncs animo a tots i totes a participar en el primer acte organitza’t per la plataforma pel dret a decidir i per la plataforma diguem No! El dissabte 27 de maig a la plaça Catalunya cap a les 18h.
A la meves teories polítiques sobre que pot significar un NO que guanyi o un alt % (+ del 35) afegeixo que ara també és un bon moment per reflexionar sobre divisió que existeix dins del independentisme i l’esquerra, per això cal aprofitar aquest campanya per cercar ponts entre totes els col·lectius, partits, plataformes... per aconseguir que l’independentisme sigui un motor de transformació social creïble. Cal avançar cap a la llunyana unitat popular. Cal construir i enfortir un veritable moviment d’alliberació nacional, que sigui capaç de fer el salt. És un moment clau que pot fer despertar i fer extensiu a la gran massa social el projecte independentista, el projecte social d’esquerres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada