divendres, de març 17, 2006

Perdem gas.. (i no es gas natural)


Esta clar que tot el tema Estatut ha perdut gas. Interessadament pels poder fàctics i polítics? Degut el creixement del la decepció col·lectiva vers a l’actitud dels polítics i el text que semblar que sortirà d’allà?
Jo crec que han tingut por que cada dia creix més la gent del parer que hem de tenir dret a decidir el nostre futur i millora la vida quotidiana. Una demanada que no és estrictament independentista o sobiranista, és una demanada centrada més en demanar més justícia, benestar i respecta. Ciutadania que es rebel·la a l’espectacle que creien que aplaudiríem i ens emocionaríem! Això només ho van aconseguir el dia 30 de setembre quan per un instant en van fer somiar que vivim en un país normal.
Serà difícil desemmascara aquesta tribu de mercenaris de la polítics i l’economia, però tinc la esperança que ho aconseguirem i els guanyarem allà on més mal els i fa... a les urnes!
El president de Catalunya arriba tard amb el tema nació, criticant al Mas pel pacte amb ZP, però que cony ha fet ell i els seus diputats i diputades... impressionant fins quins límits arribant a ser d’hipòcrites!!
ja ni som una nació, ni tenim dret a seleccions pròpies, el català pels jutges només serà un mèrit i no una obligació... i aquestes només son algunes de les retallades més mediatiques. I avui que succeirà amb el finançament? doncs que pujaran els % dels impostos i demà a seguir pidolant... sempre és el mateix, la historia es repeteix i semblar que no aprenguem.
Som un país que podria guanyar la champions, però per culpa de l’arbitratge dels polítics i els poder econòmics estem a preferent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada