dimarts, de març 28, 2006

Cartes.... des de Ripoll a la Mussara.


El cap de setmana de les cartes, impost revolucionari, crisis etc... hem gaudit de molt bons moments a la muntanya...
Dissabte a entrenar per Ripoll, amb el Jordi i la Marta companys que he conegut anat corrent per el “monte”. En van fer de guies en el recorregut de la cursa del Catllar que es celebra el proper 30 d’abril a Ripoll. Una cursa molt maca, així que de bon mati corrent per la muntanya un dia amb un sol increïble, 3h d’entrenament i a dinar a casa del Txori i l’Olga (grans amics que viu a sant Joan de les abadesses) que feia temps que no ens veiem! L’Eva tenia CAP... sort que ja li queda menys!
Diumenge cotxe i cap a la Mussara, un indret per escalar amb molta i molta roca! Allà els nostres, també, grans amics: Anna i Benet i amb ells a escalar, parlar de política, d’ERC i les Cartes, intentant arreglar el Món.... però sobre tot passant uns molts bons moments enganxats aquesta droga que es diu escalada... l’Eva i jo no estem en plena forma, però amb el convenciment que aviat tornarem a plantar guerra!
La nota negativa es que varem comprovar la cara més oculta i grisa de la “gent” que assisteix el ral•li de Catalunya, varem comprovar com son de porcs i despreocupats la “gent”. Poder més que multes per vomitar, beurà i pixar el carrer a BCN cal actuar on cal i preservar la muntanya i la natura, on son els mosso de tura per evita aquesta colla d’incívics? mireu les fotos que nomes es una petita mostra. (L’organització passar a buscar la brossa 3 dies desprès de la cursa, però l’aire escampa molta merda que no serà recollida, ampolles, plastics, tendes, gots...)
i de les cartes.... millor per un altre post....
Jo Trepant.
L'Eva i l'Anna escalant.
Parets de la Mussara.
L'Eva i el Benet fent el dinar....
Merda....
+ bruticia....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada