dimarts, de febrer 21, 2006

I ara qui mourà fitxa?


Ara dies després de la manifestació, sembla que alguna cosa s’està bellugant dins dels partits polítics. Alguna cosa sembla que comença a tremolar. Està clar que s’ha visualitzat l’escletxa entre la ciutadania i la majoria dels polítics que després del trist paper que han fet al pixar-se sobre nostre amb el tema de l’Estatut, havia aparegut. Però seran capaços de reconduir al debat i defensar els interessos del país? Serem capaços tots i totes de deixar de fer partidisme, sectarisme i avançar, d’una vagada, tots i totes plegats?
Cal unitat d’acció, allunyar-se de desconfiances, de recels que als únics que ajuden i beneficien són als que desitgen que aquest estatut no tiri endavant, que Catalunya continuï com fins ara.
Cal que les aspiracions legitimes del poble de Catalunya es facin realitat. I cal recordar que no ens ha de tremolar la mà si demà hem de votar NO a aquest Estatut. Cal rebelar-se democràticament, sense por, i el referèndum és un bon moment.

2 comentaris:

  1. Teniu bona part de raó hem de ser una pinya fora de partidismes politics, catalunya ha de ser una pinya, hem de dir no no no no no no no no no i no a aquesta merda d'estatut que l'unic que porta a darrere seu és una mordaça per fer-nos callar als qui volem una catalunya independent durant 25 anys mes, aixo vist desde catalunya, perque desde espanya ho tenen clarisim, com ha dit aquell president que tenen, zp, "este estatuto es para siempre".
    Espero hi desitgo que com diu els politics començin a veure clar i vegin que l'unica solucio és l'independencia, i començin a treballar per aconseguir-la quan mes aviat millor.
    A part d'aixo el felicito per aquest bloc amb sembla molt interesant .Amb les seves opinions m'ha enganxat, i li puc assegurar que aixo no es facil.
    Em permetre amb el seu permis recomanar-li un bloc tambe molt interesant i que segurament tambe l'hi agradara és el seguent:EL BLOG D'UNS INDEPENDENTISTES
    WWW.INDEPENDENCIA.WORDPRESS.COM
    VISCA CATALUNYA LLIURE
    VISCA CATALUNYA INDEPENDENT.

    ResponElimina
  2. En sembla molt be que t’interessi aquets bloc, i espero que el segueixis llegint i com no, fen difusió. Gracies per la recomanació del bloc independentista, ja li farem un visita.

    ResponElimina